Download Kuva:
Charlotta Munsterhjelm
Download Kuva:
Charlotta Munsterhjelm
Download Kuva:
Charlotta Munsterhjelm
Download Kuva:
Charlotta Munsterhjelm
Download Kuva:
Charlotta Munsterhjelm
Download Kuva:
Joakim Kosk
Lukunäyte
Tyylikästä ja helppoa ilman sokeria ja lisäaineita

Oletko nälkäinen kasvissyöjä, kasviksista kiinnostunut lihansyöjä tai inspiraatiota etsivä fleksitariaani?
Monipuolisen ja terveellisen vegeruoan valmistaminen voi olla helppoa ja ennen kaikkea hauskaa! Arjen pelastavat kasvisletut ja vegeversio makaronilaatikosta, ja perjantai-illan kruunaavat japanilaiset hampurilaiset. Kesäillan grillikasvisten lisukkeeksi voi valmistaa feikkisilliä ja jälkiruoaksi valita hyvällä omallatunnolla täyteläiset suklaabrowniet: kaikki jälkiruoat ovat vegaanisia ja sokerittomia.
Kirja tarjoaa vinkkejä kasvisruokavalioon siirtymiseen, ja mukana on runsaasti vegaanisia ja gluteenittomia reseptejä. Kaikkiin ohjeisiin on merkitty valmistusaika, jotta arjen kokkailuun olisi helppo valita sopiva resepti.
Ykskaks vege! ammentaa inspiraationsa Charlotta Munsterhjelmin ja Anton Häggmanin Cake and Beans -ruokablogista, jolla on uskollinen ja omistautunut lukijakunta.

 

Pääruokaresepteissä on kivaa kekseliäisyyttä tulen varmasti testaamaan mm. juuresluvun antia.
Kaisla Kuuskoski, Ilta-Sanomat
 

Kasvisruokailijoille, jotka eivät halua viettää aikaa keittiössä.
Hanna Syrjälä, Metro ja Helsingin Sanomat
 

Bake and Beans -blogin takana on suomalainen Tukholmassa asuva pariskunta, joka siirtyi vähitellen kasvisruokaan. Nyt he jakavat kauniissa kirjassaan yli sata arkiruokaohjetta. Miltä kuulostaisivat puolukkaletut, suomalaiset tortillat tai grillattu munakoiso feta-limetäytteellä?
Maku