Tuntemani vieraat

10,00 

–71%
Alin hinta 30 päivään:
10,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Arviot

Kuurojen lapsen omaelämäkerrallinen romaani on hitti.

Arla Kanerva, Helsingin Sanomat

Italialaisen Claudia Durastantin omaan elämään nojaava Tuntemani vieraat (S&S) poukkoilee sukuromaanin, kasvutarinan ja esseekokoelman välillä. Se on yhtä aikaa viisas ja viihdyttävä. Teemasta toiseen edeten se onnistuu kertomaan paljon kielestä ja sen puuttumisesta, kirjoista, köyhyydestä ja maahanmuuttajan ulkopuolisuudesta.

  Outi Rastas, Eeva

Pauliina Mäkelän upea kansikuvitus on myös erityismaininnan arvoinen. Se tiivistää kirjan sanoman ja tunnelman upeasti kuvalliseen muotoon.

Kirjaluotsi  

Kokonaisuus on kypsä ja täyteläinen, kuten hyvästä viinistä sanotaan. Ja katsokaapa kantta, kuinka houkutteleva se onkaan. Juuri kuten tällä kirjalla kuuluukin olla, jotta sen mahdollisimman moni lukisi.

Kodin Kuvalehti  

Kirjan sekoitus esseemäistä ajattelua, autofiktiota ja ihan silkkaa fiktiota ja kertojan jatkuva liukastelu näiden eri tyylilajien välillä toimii, lopputulosta on ilo lukea. Taru Nyströmin suomennos on sujuvaa tekstiä. Mikko Saari, Kulttuuritoimitus  

Kirjailija
Claudia Durastanti

Brooklynissa syntynyt roomalainen Claudia Durastanti on kirjoittanut neljä ylistettyä romaania ja kääntänyt useita kirjoja englannista italiaksi. Joan Didionin, Natalia Ginzburgin ja Rachel Cuskin teoksiin verrattu Tuntemani vieraat voitti kaksi merkittävää italialaista kirjallisuuspalkintoa, ja siitä tuli myyntimenestys, jonka oikeudet on myyty yli 20 maahan.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515255099

Julkaisuvuosi

2022

Formaatti

E-kirja, Nidottu, Äänikirja

Sivumäärä

256

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Claudia Durastanti

Kääntäjä

Taru Nyström

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Kansigraafikko

Pauliina Mäkelä