Vauhdikas ja lämminhenkinen lukuseikkailu!

On kesäloma. Kymmenvuotiaalla Eevertillä on kolmen kohdan tehtävälista:

1) Opettele lentämään
2) Pelasta kaupunki
3) Etsi pää, johon lentäjänlakki istuu täydellisesti.

Eevertille on nimittäin selvinnyt, että hänellä on isä - eikä kuka tahansa isä vaan itse Teräsmies! Se tarkoittaa, että hän on Teräsmiehen poika, jolla on erityisiä voimia.

Isä vain on tullut ja mennyt niin vauhdilla, että hänestä on aikoinaan jäänyt muistoksi pelkkä lentäjän- lakki. Nyt Eevert aikoo löytää pään, johon lakki sopii. Teräsmiestä kun on mahdoton tunnistaa siviiliasussa.

Kaupunki taas täytyy pelastaa filmitähtimäisen säihkyvältä Buberien perheeltä, joka on saanut sen rauhan järkkymään pahemman kerran. He ovat kietoneet kaupunkilaiset tähtipölyynsä ja saaneet nämä unohtamaan sen, mikä on kullekin tärkeää. Teräsmies- tehtävät ajavat Eevertin vaaroihin, joita hän ei osannut kuvitellakaan. Onneksi pojalla on apunaan ystävänsä Tilda ja yläkerran möreä-ääninen rouva Malmsten.

Sari Airolan sympaattiset kuvitukset herättävät tarinan maailman eloon.
 

Paperikirja
Sähkökirja
Osta

12.00 € 26.00 €

Stormin lastenromaani valloittaa kaikenikäiset lukijansa monesta syystä.  Ensinnäkään se ei lähde  liikkeelle  ajatuksesta, että lapsille pitää tarjota helppoa luettavaa, vaan tärkeintä on kertoa kiinnostavasti. Huumoria ei alleviivata, mutta sitä tulee vastaan paljon.
Mari Viertola, Turun Sanomat
 

Annastiina Storm


Annastiina Storm

Kerro, kerro

Annastiina Storm

Me täytytään valosta