Carlos da Cruz

Carlos da Cruz

Janne Haikari

Janne Haikari

Suomen keskiaika lapsille

10,00 

–60%
Alin hinta 30 päivään:
10,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Voi kun tällaisia kirjoja olisi ollut silloin kun minä olin lapsi. Carlos da Cruzin ja Janne Haikarin Suomen keskiaika lapsille (S&S 2017) kertoo napakasti oleellisen siitä, minkälaista Suomessa oli keskiajaksi nimitetyllä ajanjaksolla.

Blogi, Evarian kirjahylly

Jos vanhempi ei tiedä vastausta kysymyksiin, avuksi voi ottaa tuoreen kuvatietokirjan, jossa on värikkäitä faktoja Suomen keskiajasta. Tutuiksi tulevat samalla niin luostarielämä kuin linnat ja sodankäynnitkin.

Kaksplus

Suomi 100 -vuoteen sopii hyvin Janne Haikarin ja Carlos Da Cruzin Suomen keskiaika lapsille –tietokirja, jossa on taattu ja jo tuttu Da Cruzin runsas kuvitus ja yhtä runsas tietomäärä.

Blogi, Sininen keskitie  

Pitkänlinjan kuvittajan tuttu tyyli on tämän keskiajan muhkean tietopaketin kulmakivi. Lapset rakastavat tutkia yksityiskohtaista kuvitusta ja etsiä pienistä tekstipätkistä kiinnostavimmat luettavat. Kirja kertoo monet Suomen alueita koskevat taistelut, mutta myös arjesta, kaupankäynnistä, luostareista ja lasten leikeistä. Lapsi imee tietoa siitä, mitä maailma on ollut, mikä on erilaista, mikä edelleen samaa.

Marjaana Roponen, Aamulehti

Kirjailija
Carlos da Cruz

Ranskassa syntynyt ja Espoossa asuva Carlos da Cruz on tehnyt kuvituksia usealle kustantamolle Suomessa ja Ranskassa vuodesta 2001 lähtien. Hän on opiskellut grafiikkaa ja sarjakuvapiirtämistä Ranskassa ja luonut uran oppikirjojen kuvittajana, kiinnostuksen kohteena erityisesti historiankirjat.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515242938

Julkaisuvuosi

2017

Formaatti

Kovakantinen

Sivumäärä

36

Äänen kesto

Ikäryhmä

3-6

Kirjailija

Carlos da Cruz, Janne Haikari