Download Kuva:
Kasper Strömman
Download Kuva:
Kasper Strömman
Download Kuva:
Kasper Strömman
Download Kuva:
Kasper Strömman
Download Kuva:
Kasper Strömman
Tervetuloa Piparkassun verstaaseen!

Finlandia-talo tai keskiaikaisen Turun pienoismalli piparitaikinasta. Mahdollista mutta millä hinnalla? Suurin osa meistähän haluaa loppujen lopuksi vain rakentaa piparitalonsa iloisen joulutohinan vallassa, ja vuodenvaihteen jälkeen nakertaa sen pölyistä kattoa.
    Siksi tässä ohjekirjassa ei ole yhtään niin vaikeaa ohjetta että joutuisit ottamaan töistä palkatonta vapaata sen toteuttamiseksi. Jokainen rakennelma on pienimuotoinen oivallus nämä talot tuovat hymyn huulille. 
    Jos olet suorituskeskeinen, tämä kirja ei ole sinulle. Jos sen sijaan etsit aitoa ja pidättelemätöntä piparkakkutaloiloa, niin peremmälle vain!
    Kirjasta löytyy niin pienen kauppakeskuksen, Runebergin kotitalon, linnunpöntön kuin piparikanalankin ohjeet! Kanala on kiva pyöräyttää pääsiäiseksi siitä pakastimen perälle unohtuneesta valmistaikinapakkauksesta. Toisin sanoen: 24 inspiroivaa taikina-arkkitehtuurin klassikkoa.

Osta

5.00 € 26.00 €

Kasper Strömmanin uutuuskirjassa piparitalo saa uusia muotoja. Ilahduttava teos niille jauhopeukaloille, joiden päätavoite joulukeittiössä on pitää hauskaa. 
Eveliina Linkoheimo, Ilta-Sanomat
 

Mitä syntyy siitä, kun ei niin taitava jauhosormi kyllästyy lehtien vuosittaisiin piparkakkutalokisoihin? Siitä syntyy kirja, jossa piparitalot eivät ole niin justiinsa, eivätkä ne välttämättä ole edes taloja, vaan jotain aivan muuta. Kuvittaja ja graafikko Kasper Strömman, 47, on tehnyt toisenlaisille piparileipureille kirjan, Piparkassun talot. Kirjaan on koottu 24 inspiroivaa taikina-arkkitehtuurin klassikkoa.

Sanna Jompero-Lohikoski, Keskisuomalainen

Kasper Strömman