Kun Kerttua ei huomata hän nipistää!

Kerttu on reipas tyttö, jolla on aika pitkät kynnet. Niitä hän käyttelee, kun kukaan ei kuuntele eikä tajua ja varsin usein koko Kertun perhe onkin aivan omissa maailmoissaan, niin äiti, isä kuin velikin.
Eräänä päivänä Kertun isä kyllästyy Kertun äksyyn nipistelyyn ja toteuttaa uhkauksensa: kynnet saavat lähteä. Kerttua itkettää, mutta onneksi äiti tajuaa, mistä kiikastaa.
Pauliina Vanhatalon ensimmäisessä lastenkirjassa opitaan, että kaikilla ihmisillä on oma sisäinen maailmansa, jolle pitää antaa tilaa. Anna Emilia Laitisen käsinmaalattu kuvitus on vivahteikas ja runsas.

Pauliina Vanhatalo on Raahessa asuva kirjailija, joka on julkaissut aiemmin romaaneja, omaelämäkerrallisia teoksia ja viihdekirjoja Veera Vaahteran taiteilijanimellä. Nipistäjä-Kerttu on hänen ensimmäinen lastenkirjansa.
Anna Emilia Laitinen on Tampereella asuva kuvittaja. Hänen luontoaiheisia vesivärikuvituksiaan on julkaistu ympäri maailman. Nipistäjä-Kerttu on hänen viides kuvittamansa lastenkirja, ensimmäinen Suomeen.
 

Osta

22.00 €

Pauliina Vanhatalo


Rebecca Solnit

Miehet selittävät minulle asioita

Pauliina Vanhatalo

Toinen elämä

Pauliina Vanhatalo

Keskivaikea vuosi