Eija Hetekivi Olsson

Miira

8,00 

Alin hinta 30 päivään:
8,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Suomalaistaustaisen ruotsalaiskirjailijan Eija Hetekivi Olssonin kuvaus luokkayhteiskunnasta on suoraviivaisen tehokas. Romaanin päähenkilön, ruotsinsuomalaisen maahanmuuttajan Miiran elämässä etenemistä ei estä ainoastaan rahan vähäisyys. Betonilähiön maailma ei vain kohtaa rivitalojen, kahviloiden ja kauluspaitojen maailmaa.

Pasi Huttunen, Keskisuomalainen  

Vuoden parhaita käännöskirjoja. Persoonallisesti kirjoitettu tyylillä, jollaista en ole aiemmin kohdannut. Kirjaa ei malttanut laskea käsistään. Lukiessa tuntuu vahvasti kirjailijan itsensä kokemat suomalaiset elämänkokemukset.

– Timo, libristi, Suomalainen kirjakauppa

Miira kun kokee kaiken lapsen totaalisuudella ja valuttaa sitten tunnemyrskynsä patoamattomana sisäisenä monologina kirjan sivuille. Parhaimmillaan tämä tuo angstisen teinin tunne-elämän lähes lukijan iholle.

Jussi Aurén, Aamulehti

Kirjaa suosittelen kaikille 70-luvun alkupuolella syntyneille, monikulttuurisuuden tutkijoille ja erilaisten tyttökirjojen ystäville. Vetävän tyylinsä vuoksi teos voisi mennä nuortenkirjastakin, vaikka tässä kuvataan nykynuorten vanhempien kultaista aikaa.

Blogi, Anun ihmeelliset matkat

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515242877

Julkaisuvuosi

2017

Formaatti

E-kirja

Sivumäärä

350

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Eija Hetekivi Olsson

Kääntäjä

Outi Menna