Raisa Porrasmaa

Hiro Arikawa

Matkakissan muistelmat

19,52 

Alin hinta 30 päivään:
19,52 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Kaunis ja liikuttava kertomus miehen ja kissan kumppanuudesta.

Annelin lukuvinkit -blogi

Japanilaisen Hiro Arikawan Matkakissan muistelmat on nopealukuinen ja viehättävä kirja kissoista, elämän yllätyksellisyydestä, kuolemasta ja ennen kaikkea ystävyydestä. Se on kevyttä luettavaa, vaikka koskettelee syvällisiä asioita. Kirjan loppupuolella Nanan ja Satorun suhdetta kuvaillaan tavalla, jolloin nenäliinalle saattaa olla (oli.) käyttöä.

Kirjan pauloissa -blogi

Voi että tämä onkin ihana kirja. Nautin tämän lukemisesta suunnattomasti joka tavalla enkä vain siksi, että olen täysiverinen kissahullu itsekin. Kirja on kerrottu todella kauniisti ja laadukkaasta suomennoksesta täytyy tietenkin kiittää Raisa Porrasmaata.

Kirjahilla-blogi

Matkakissan muistelmat on pakollinen lukusuositus kaikille kissafaneille, mutta myös rauhallisen viipyilevän kerronnan ystäville.

Bibliofiilin päiväunia -blogi

Lähtökohta on otollinen, sillä Japani ja kissat kiinnostavat, mutta tokiolaisen Hiro Arikawan Matkakissan muistelmat on paljon enemmän kuin odotin. Viihdyttävä, viisas ja kaunis romaani Varoitus: Kirja on koskettava, ja varsinkin tarinan loppu – kuinka sen sanoisin – on suorastaan itkettävän ihana. Nenäliinalle oli käyttöä. Sanna Wirtavuori, Anna-lehti  

Matkakissan muistelmat on hellyttävä tarina, joka kertoo ihmisten välisestä ystävyydestä ja välittämisestä sekä ihmisen lujasta siteestä lemmikkiinsä. Riitta Kaarala, Kirja vieköön.

-blogi  

Aloitin kirjan lukemisen menomatkalla lentokoneessa, jouduin jo silloin salaa pyyhkimään roskaa silmästäni jottei vieressäni istunut ystävällinen ruotsalaisherra huomaisi mitään. Jatkoin kirjan lukemista unettomina öinä Kiotossa. Yhtenä yönä uni ei todellakaan tullut ja totesin, että en herkkiksenä pysty kuitenkaan surumielistä kirjaa lukemaan missään julkisella paikalle ja ahmin kirjan sinä yönä kiotolaisen ryokanin hämärässä valossa futonilla loikoillen.

Oravanpesä-blogi
Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515246943

Julkaisuvuosi

2019

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen

Sivumäärä

310

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Raisa Porrasmaa, Hiro Arikawa

Kääntäjä

Raisa Porrasmaa