Lucrezian muotokuva

25,90 

–24%
Alin hinta 30 päivään:
25,90 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,
Arviot

Rakastan kirjoja, jotka vievät minut toiseen aikaan ja paikkaan, joiden ihmiset tuntuvat todemmilta kuin useimmat Facebook-kaverini ja joiden juoni saa minut iloitsemaan siitä, että herään kolmelta yöllä (lisää aikaa lukemiseen). Lucrezian muotokuva on juuri sellainen romaani. Maggie O’Farrell on vähän kuin melodramaattinen Hilary Mantel. Hän kuvittelee historian eläväksi ja onnistuu lopussa yllättämään.

Mari-Paalosalo Jussinmäki, Eeva

Kiinnyin sisukkaaseen, voimakastahtoiseen ja luonteikkaaseen päähenkilöön, joka oli poikkeuksellisen rohkea. Lukeminen kuljetti uusiin paikkoihin ja aikoihin niin kiehtovasti, että harmittaa, kun en osaa kertoa kokemuksen vaikuttavuudesta tarpeeksi kauniin sanoin.

Kodin kuvalehti  

Romaani herättää upeasti henkiin renessanssihovien vauraan ja hienostuneen, mutta julman maailman, jossa naisilla on vain kauppatavaran arvo. (--) Vaikuttava tarina on ehdotonta luettavaa historiallisten romaanien ystäville.

Miina Supinen, MeNaiset
Kirjailija
Maggie O'Farrell

Maggie O’Farrell on syntynyt Pohjois-Irlannissa vuonna 1972, ja varttunut Walesissa ja Skotlannissa. Hän asuu Edinburghissa miehensä ja kolmen lapsensa kanssa.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515258380

Julkaisuvuosi

2023

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

428

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Maggie O'Farrell

Kääntäjä

Leena Ojalatva

Lukija

Tuija Kosonen