Download Kuva:
Anna Autio
Download Kuva:
Matti Partanen
Download Kuva:
Matti Partanen
Download Kuva:
Matti Partanen
Download Kuva:
Matti Partanen
Download Kuva:
Matti Partanen
Oletko jo koukussa kombuchaan?

Kuvittele juoma, jossa yhdistyvät raikas maku ja terveellisyys. Kupliva herkku, joka sopii kenen tahansa lasiin yhtä hyvin juhlapöydässä kuin lenkkisaunan jälkeen. Lisäksi raikkaan juoman makua voi muunnella rajattomasti omien mieltymystensä mukaan.
    Kombucha on teestä hapattamalla eli fermentoimalla valmistettava ikivanha juoma, joka on taas maailmanlaajuinen ilmiö! Siitä haettujen terveysvaikutusten ja hyvän maun lisäksi kombuchassa kiehtoo itse tekeminen. Monimutkaisia välineitä ei tarvita, ainekset ovat edullisia ja itse prosessi on tämän kirjan ohjeilla yhtä helppoa kuin siman valmistaminen. 
    Kombucha on opas kaikille kombuchasta ja sen kotivalmistuksesta kiinnostuneille. Kirjan sivuilta löytää vastauksen kysymyksiinsä niin vasta-alkaja kuin kokeneempi harrastajakin. Kotivalmistajan huolia hälventävät kirjan valokuvin kuvitetut selkeät ohjeet. Kun perusohje on hallussa, voi maustamalla ja vaikkapa alkoholittomilla mocktailresepteillä muunnella makuja rajattomasti.
    Reseptien lisäksi kirja tarjoaa tietoa kombuchan värikkäästä historiasta ja fermentoinnin hyödyistä.

Osta

5.00 € 28.00 €

Krister Hällin ja Kirsi Seivon Kombucha kaikki valmistuksesta ja paljon reseptejä (Kustantamo S&S) soveltuu vasta-alkajille ja kokeneemmillekin harrastajille. 
Aamuset

Kombuchan teko ei käy aivan kädenkäänteessä tai huomaamatta, mutta kirjassa käydään vaiheet läpi yksityiskohtaisesti. Ensikertalaisellekin kirja tuo varmuuden siihen, mitä ollaan tekemässä. Lisäksi resepteistä löytyy sivukaupalla ihania maustamistapoja juomaan. Kombuchan historiasta oli kiinnostavaa lukea.
Kaisla Kuuskoski, Ilta-Sanomat

Krister Häll
Kirsi Seivo