Kissavieras

7,98 

Alin hinta 30 päivään:
7,98 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Olen ihaillut japanilaista kulttuuria jo pitkään ja lukiessani kirjaa tuntui että astuisin itsekin tuohon hienovaraiseen ja kohteliaaseen idän maailmaan. Aivan upea teos.

Blogi: Katin kirjanurkka

Kirjassa ei ole monia tapahtumia, mutta sitä syvällisempää on hetkien, kohteiden ja asioiden kuvaus. Lukijalle avautuva japanilainen puutarha on lumoava.

Mikä tässä sitten viehättää. Riittääkö lukijalle kaunis kansi ja tarinassa vieraileva kissa. Sekö on somaa. No ei, vaan tarina kertoo rakkaudesta, yhteydestä, elämän hauraudesta ja hetkessä elämisestä.

Blogi: Ullan Luetut kirjat

Runollinen kertomus siitä, miten pieni kissa astuu kolmekymppisen tokiolaispariskunnan elämään. Romaani kolmella sanalla: haikea, minimalistinen, tunnelmoiva.

Riitta Lehtimäki, Kotiliesi  

Pikkukirja paljastaa salaisuutensa keskittyneelle lukijalle. Tästä menestysromaanista ei löydy suuria tunteita eikä dramaattisia juonenkäänteitä, vaan hiljaista, runollista viisautta.

Me naiset

Kissavieras on verkkainen, tunnelmoiva ja hidasta lukutapaa suosiva kirja (vaikka luinkin sen melkein yhdeltä istumalta). Se koostuu pienistä hetkistä ja havainnoista, ympäröivän luonnon ihastelusta ja ihmettelystä, nietosangervoista, luumupuista ja kesystä sudenkorennosta. Sekä yhdestä pienestä, valkoisesta kissasta.

Blogi: Kirjanurkkaus
Kirjailija
Takashi Hiraide

Takashi Hiraide on syntynyt vuonna 1950 ja asuu Tokiossa vaimonsaja kissansa kanssa. Hän on runoilija ja kirjailija.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515238368

Julkaisuvuosi

2016

Formaatti

E-kirja

Sivumäärä

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Takashi Hiraide

Kääntäjä

Raisa Porrasmaa

Kansigraafikko

Satu Kontinen