Aavistus

30,00 

Alin hinta 30 päivään:
22,90 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,
Arviot

Eskelinen loistaa kuvatessaan oman sukupuolen kanssa sinuiksi tulemista ja siitä aiheutuvaa, suorastaan vallankumouksellista vapauden ja onnen tunnetta, josta queer-ympyröissä puhutaan monesti sukupuolieuforiana. (--) Aavistus on ennen kaikkea protestilaulu cisheteronormatiivisen yhteiskunnan rajoitteita ja epäoikeudenmukaisuuksia vastaan.

Sonja Tapio, Tulva

Aavistus on vetävästi ja näennäisen vaivattomasti kirjoitettu. Vaikka teksti on helppolukuista, yksittäisistä virkkeistä ja tekstijaksoista kasvaa äkkisyviä ulottuvuuksia, metaforisia kytköksiä eri aikatasojen välille.

Joonas Säntti, Kiiltomato

Kirjailija
Mira Eskelinen

Mira Aurelia Eskelinen on häpeilemättömän queer esiintyjä, kirjailija ja kulttuurituottaja, joka rakastaa kaikenkarvaisia hybridejä ja välimuotoja. Hän haluaa töillänsä purkaa ja laajentaa queer- ja transnarratiiveja, ja karnevalisoida yhteiskuntamme kalkkiutuneita sukupuolikäsityksiä. Eskelinen on erityisen kiinnostunut aikamatkustuksesta, hetkellisistä utopioista sekä trans-seksin maailmaa muuttavasta voimasta. Tuottajana ja kuraattorina Eskelinen luo tiloja queer-taiteilijoille tuoda

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515258496

Julkaisuvuosi

2023

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

223

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Mira Eskelinen

Lukija

Mira Eskelinen