Kalsarikänni

Suomalainen opas hyvään elämään

5,00 

–81%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Kalsarikännit kiinnostavat ympäri maailmaa, ja täysin ansaitusti. Juuso Määttänen, Helsingin Sanomat  

…jos käteen ottaakin kylmän juoman, hyggeilystä saattaa kehkeytyä suomalaiskansallinen versio – kalsarikänni. Miska Rantanen on kirjoittanut aiheesta jopa humoristisen elämäntaito-oppaan. Kalsarikänni tarjoaa pikaapua stressipiikkien hiomiseen eli aitosuomalaista lyhytterapiaa, mutta ei ole hyvä keino miettiä elämän synkkyyttä tai vajota itsesääliin. Eija Mansikkamäki, Maaseudun Tulevaisuus  

Se kertoo herkästä aiheesta kaiken, mitä olet aina halunnut tietää, mutta et ole kehdannut kysyä. Kirjaa on odotettu kuin miestä sohvasta nousevaa /---/ Kirjana Kalsarikänni on pienikokoinen suurteos, joka tarkastelee aihettaan sekä teorian että käytännön kautta, sisältää yksilöllisiä harjoitteita ja varoittaa sohvan pahimmista sudenkuopista.

Tuomas Manninen, Ilta-Sanomat  

Miska Rantanen on siinäkin mielessä umpisuomalainen, että hän ei ole päästänyt itseään kirjoittaessaan helpolla. Teos on paitsi äärimmäisen tyylikäs ja moderni kahvipöytäkirja myös kunnianhimoinen ja perusteellinen katsaus kalsarikännin juuriin, sääntöihin ja mahdollisuuksiin. /---/ Somettaminen onkin olennainen osa nykyaikaisia kalsarikännejä. Sosiaalisen median kanssa on myös suuri vaara joutua kalsarikänneissä vaikeuksiin, joten asianmukainen opaskirja tulee huutavaan tarpeeseen. Kirjassaan Rantanen käy läpi myös elokuvat, musiikin, soittimet ja muut oheistoiminnot, jotka sopivat oikeaoppisten kalsarikännien viettämiseen.

Nina Lehtinen, Aamulehti

Kirjailija
Miska Rantanen

Miska Rantanen (s. 1967) on toimittaja Helsingin Sanomissa. Hän on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi ja tehnyt lopputyönsä 1970-luvun suomalaisesta poliittisesta laululiikkeestä. Ennen Helsingin Sanomia Rantanen työskenteli Yliopisto-lehdessä, Ylioppilaslehdessä ja Nurmijärven Sanomissa sekä avusti muun muassa Rumbaa ja Imagea.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515243997

Julkaisuvuosi

2018

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

183

Audio Length

Ikäryhmä

Kirjailija

Miska Rantanen

Lukija

Petteri Kaukoranta