Hyvän mielen kuvakirja parhaista asioista

Tämä on Kaisan ja Oskarin lempikirja. Se sisältää kaikki Kaisan ja Oskarin lempiasiat. Ne asiat, joista tulee hyvä ja iloinen olo.
Ensimmäinen asia on roolivaatelaatikko. Siellä on pitkiä hameita, joita Oskari pukee monta päällekkäin. Mitä useampi hame, sitä suurempi prinsessa. Siellä on myös isän vanha solmio, josta tulee kissan silkkinen häntä. Ja mummun vanhat tekohampaat. Ne voi laittaa suuhun kun haluaa näyttää tosi kamalalta.

 
Kaisan ja Oskarin lempikirja aloittaa kirjasarjan kahdesta sisaruksesta ja heidän arkensa iloista. Kirjassa onnea tuovat niin keinu, majan rakentaminen kuin kodin siivous koko perheen voimin. Hannamari Ruohosen herkkä puuvärikuvitus ja lapsen lähelle tuleva tarina huokuvat vanhanajan lastenkirjatunnelmaa.
 

Osta

5.00 € 22.00 €

Puuvärikuvitetussa kirjassa on kivoja pikkuhavaintoja, joihin lasten on helppo samaistua: kun sämpylät ovat vielä lämpimiä, Kaisa nuolee kaiken voin suuhunsa ennen kuin se ehtii sulaa. Erilaiset arkiset lempiasiat seuraavat toisiaan, ja tunnelma on melko idyllinen.
Antti Tiainen, Helsingin Sanomat
 

Hannamari Ruohonen


Hannamari Ruohonen

Kaisan ja Oskarin ystäväkirja

Hannamari Ruohonen

Kaisan ja Oskarin retkikirja

Hannamari Ruohonen

Kadonnut äitini