Joka hetki olemme yhä elossa

7,98 

Alin hinta 30 päivään:
7,98 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Harvoin olen eläytynyt kirjan tapahtumiin näin voimakkaasti. Kirjan kerronta oli sävyltään yllättävän viileää, ja minulle tämä toimi: koen yltäkylläiset tunnemyrskyt vaivaannuttavina, mieluummin luen asioita etäältä tarkastelevaa tekstiä.  Marika Oksa, Oksan hyllyltä -blogi, http://oksanhyllylta.blogspot.

fi/

Kaksi runokirjaa julkaissut kirjailija on karsinut ilmaisustaan kaiken lyyrisyyden: on vain pelkistetty, ankara ja siksi pakahduttavan surullinen kuvaus siitä, mitä ihmiselle tapahtuu suuren menetyksen keskellä.

Jonna Tapanainen, Me Naiset

Kirja on henkeäsalpaavan tiivis ja monikerroksinen kertomus elämän nopeista käänteistä. Se kuvaa sairaalamaailmaa tehohoitoineen, mutta ennen kaikkea sitä, miten paljaina ihmiset tunteineen kriittisinä hetkinä ovat.

Pirjo Houni, Eeva

Luin tämän Joka hetki olemme yhä elossa tammikuun toisella viikolla muutamassa päivässä ja tiesin noin kolmenkymmenen sivun jälkeen että tämä olisi vuoden paras romaani. Tämän vuoden, vuosien. [--] En muista milloin, jos koskaan, olisin lukenut mitään joka olisi yhtä aikaa kirjallisesti, kerronnallisesti näin upea, hallittu ja levollinen ja samalla niin hurjana ja rohkeasti tunteisiin ja ajatuksiin, ihmisenä olemiseen iskevä. Helmi Kekkonen, kirjailija, kirjabloggari, https://helmikekkonen.

com/
Kirjailija
Tom Malmquist

Tom Malmquist on runoilija ja kirjailija. Joka hetki olemme yhä elossa on hänen ensimmäinen romaaninsa. Kirja oli Malmquistin läpimurto: kotimaassaan se oli vuoden kirjallinen tapaus, se on yhä lukijoiden rakastama, ja sille on myönnetty Ruotsissa useita palkintoja. Teos oli Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkintoehdokas.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515241207

Julkaisuvuosi

2017

Formaatti

E-kirja

Sivumäärä

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Tom Malmquist

Kääntäjä

Outi Menna