Lukunäyte
Elävä legenda kirjoittaa rohkeasti rakastamisesta ja kuolemisesta

Vanessa Wonderman on elämänsä iltapäivässä. Hän seuraa sivusta, kun hänen vanhempansa kuihtuvat kohti kuolemaa, ja hän istuu itseään viisitoista vuotta vanhemman miehensä sairasvuoteen vierellä. Tuntuu, että omatkin parhaat vuodet ovat jo takana. Uudet aloitukset ovat lastenleikkiä. Loput ja hyvästit ovat vaikeita.
Voisiko zipless.com netissä toimiva seksipalvelu sammuttaa seikkailunjanon? Keho on levoton ja Vanessa valmis kokeilemaan mitä tahansa.
Neljäkymmentä vuotta sitten Erica Jong ja hänen maailmanmenestyksensä Lennä, uneksi mullisti naisten ajatukset rakkaudesta, avioliitosta ja seksistä. Jong kehtaa yhä, Jong taitaa yhä ja Jong ihastuttaa yhä. Hän tietää, mitä on olla ihminen ja nainen 2000-luvulla. Hauska, älykäs ja ankaran rehellinen tarina kuuluu niille kaikille, joita rakkaus on järkyttänyt ja muuttanut.

Hänen kykynsä käsitellä arkoja aiheita ja silti saada aikaan hauska kirja ällistyttää. Minä rakastin tämän lukemista. Woody Allen

Sähkökirja
Paperikirja

Elä ja uneksi on kiinnostava tarina naisen eksymisestä ruuhkavuosiin, joissa hän näkee paljon painajaisia, kokee vanhempiensa kuoleman, vanhan miehen sairauden sekä tulee isoäidiksi, joka kokemus toimii Vanessalle kuin morfiini.
Blogi: Leena Lumi

Jong kirjoittaa ärhäkästi ja hauskasti. Lopussa rakkaus voittaa vibraattorit.
HH, Voi Hyvin