Äitimaa

12,90 

–54%
Alin hinta 30 päivään:
12,90 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Arviot

Olga Kokon toinen romaani Äitimaa on huikea, naurattava ja itkettävän inhorealistinen kuvaus nykynaisen äidillistymisestä. Samalla se on kuvaus naisten välisestä vahvasta ystävyydestä ja oman äitisuhteen vaikutuksesta ylisukupolvien.

Heini Savolainen, Me Naiset

Hersyvä, hulvaton, runsas, räiskyvä. Näillä adjektiiveilla kuvaisin Olga Kokon Äitimaa-romaania. Teksti pulppuilee vaivattoman oloisesti, kun Kokko avaa kertomusta nelikymppisestä kaikin puolin mukavaa elämää elävästä Lumista, joka nostaa korttipakasta sattumakortin. (--) Kokon Äitimaassa erityistä on äitiyden ja raskauden rohkea yhdistäminen seksuaalisuuteen. Kokon Lumi puhuu naisen nautinnon puolesta, naisen oikeudesta nauttia omasta kehostaan. Samalla hän suree itsensä ja erillisyytensä väliaikaista menettämistä.

Anni Valtonen, Helsingin Sanomat
Kirjailija
Olga Kokko

Olga Kokko (s. 1971) varttui Pohjois-Karjalassa ja asuu Vantaalla. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Hän toimii vapaana kirjailijana. Olga Kokko käsittelee teoksissaan naisten oikeuksia, tasa-arvoa ja seksuaalisuutta huumorin ja viihteen keinoin. Hän kirjoittaa lapsille nimellä Saara Kekäläinen.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515257086

Julkaisuvuosi

2022

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

461

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Olga Kokko

Lukija

Karoliina Niskanen