Tommy Pohjola

Tommy Pohjola kirjaa mielellään outoja yksityiskohtia. Toimittajana Hufvudstadsbladetissa hän kirjoittaa pääasiassa elämästä kotikaupungissaan Helsingissä. Kaupungintalo ja Fredrikinkadun kaaharit ovat hänen erikoissyynissään. Kaikki alkaa kotikulmilta, siellä on perustamme ja historiamme. 
Tommy sai alkunsa kun ihminen laskeutui kuuhun. Hän on syntynyt vain pari vuosikymmentä toisen maailmansodan loppumisen jälkeen, on pukeutunut 1980-luvun muotiin, kuunnellut c-kasetteja ja rikkonut ainakin yhden Rubikin kuution. 
 
"Kaikista tyhmyyksistä huolimatta minulla on poikani ja avovaimoni. Perhe on tärkein, se on totisinta totta. Ja jalkapallo ja Jokerit.
 
Toimittajauransa hän aloitti rokkitoimittajana, Nirvanan loistokaudella. Helsingin yliopistossa suoritettujen opintojen jälkeen maisteri Pohjola raportoi mm Lahden dopingskandaalista ja juniorien jalkapallon MM-kisoista Buenos Airesista. Viime aikoina hän on myös kunnostautunut Strömsö-reportterina. 
Pohjola on vieraillut reportterina talous- ja urheilutoimituksessa sekä työskennellyt pitkään erilaisissa johtotehtävissä Hufvudstadsbladetin toimituksessa.
 
 
 
 
 
Tommy Pohjola

Kuva: Richard Nordgren Lataa painokelpoinen kuva

Maan alla