Omistuskirjoituksia

26,00 

Alin hinta 30 päivään:
26,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,
Arviot

Brittikirjailija Deborah Levyn 2000-luvun trilogia, jonka edelliset osat ovat Mitä en halua tietää ja Elämisen hinta, on nyt saanut hienon päätöksen. Se, miten kypsän keski-ikäinen (Levy on syntynyt 1959), kirjoittava nainen muistelee, koskettelee ja määrittelee elämäänsä, on liikuttavaa, ajatuksia herättävää luettavaa. Levy on muutenkin niin kiinnostava ja omaääninen kirjoittaja, että toivoisi hänen joskus vierailevan Suomessakin - ehkä vuoden  2023 Helsinki Lit -festivaalilla.

Suvi Ahola, Helsingin Sanomat  

Tapa, jolla Omistuskirjoituksissa kerrotaan äärimmäisen kulunutta miten minusta tuli minä -tarinaa, on virkistävän tuore, ja se, miten kertoja kokoaa todisteita omaisuudestaan, todellisesta ja haaveillusta, liikuttavaa ja hupaisaa.

Suvi Ahola, Helsingin Sanomat  

Onneksi mukaan lomalle sattui täydellinen opus orastavaan ikäkriisiin. Levyn elegantin ja oivaltavan omaelämäkerrallisen trilogian päätösosa saa kuusikymppisyyden vaikuttamaan kerrassaan kutsuvalta.

Hanni Maula, Kodin Kuvalehti  
Kirjailija
Deborah Levy

Deborah Levy on syntynyt Etelä-Afrikassa ja kasvanut Englannissa, missä hän yhä asuu. Hänen tuotantoonsa kuuluu romaaneja, novelleja, runoja ja näytelmiä. Hänen romaaninsa Hot Milk ja Swimming Home (suom. Uiden kotiin, 2016) ovat olleet Man Booker -ehdokkaita. Levyä pidetään yhtenä brittikirjallisuuden tärkeimmistä nimistä tällä hetkellä.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515255662

Julkaisuvuosi

2022

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen

Sivumäärä

219

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Deborah Levy

Kääntäjä

Pauliina Vanhatalo

Lukija

Tuija Kosonen