Munametsä

5,00 

–84%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Kokko kääntää seksuaalisen katseen päälaelleen ja kuvaa miesten vartaloita, peniksiä ja objektifioi niitä. Munametsässä valta-asetelmat ja seksuaalisuus kulkevat niin ikään käsikynkässä.

YLE Kulttuuriykkönen

Seksistä, rehellisesti. Kirjassa kolmekymppinen Linnea ottaa ilon irti kaupunkilaiselämästä ja irtosuhteista. Cosmopolitan  

Jos tykkäsit Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävästä tai Sisko Savonlahden Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu -kirjasta, tykkäät ehkä tästäkin. Kirjassa kolmekymppinen Linnea ottaa ilon irti kaupunkilaiselämästä ja irtosuhteista.

Cosmopolitan

Olga Kokko kirjoittaa raikkaasti ja oivaltavasti onnistuen olemaan yhtä aikaa sekä hauska että vakavasti otettava. Linnea ei tahdo asettua perinteiseen parisuhteeseen, mutta joutuu silti jatkuvasti pohtimaan itseään suhteessa muihin ja yleisiin odotuksiin. Munametsä on yhdenlainen kuvaus tämän päivän parija ihmissuhdeviidakosta.

Anni-Helena Leppälä, Kansan uutiset

Tarinan päähenkilö Linnea suhtautuu sinkkuuteen, seksiin, vanhenemiseen ja ylipäätään elämään hilpeydellä, joka tarjoaa monet naurut ja samastumispintaa. Puhekieliseen kirjoitusasuun voi olla aluksi vaikea tottua,mutta kun tyyliin pääsee sisään, lukukokemus on hulvaton, parhaimmillaan jopa voimaannuttava.

  – KH, Me Naiset

Huumori on roisia, mutta se sopii minulle. Ei haittaa, vaikka teksti kertoo nuoremmasta naisesta, sillä se vapauttaa minussa naurun, joka auttaa kestämään myös omaan kroppaani liittyviä naurettavuuksia.

Pulina Elli -blogi

Riemastuttavan suorapuheinen ja hulvattoman hauska on tämä Kokon esikoinen.

Älä ota sitä niin vakavasti -blogi
Kirjailija
Olga Kokko

Olga Kokko (s. 1971) varttui Pohjois-Karjalassa ja asuu Vantaalla. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Hän toimii vapaana kirjailijana. Olga Kokko käsittelee teoksissaan naisten oikeuksia, tasa-arvoa ja seksuaalisuutta huumorin ja viihteen keinoin. Hän kirjoittaa lapsille nimellä Saara Kekäläinen.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515247179

Julkaisuvuosi

2019

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

365

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Olga Kokko

Lukija

Usva Kärnä