Seksuaalisuus on aina komediaa

Mitä freudilainen lipsahdus todella tarkoittaa?
Mitä tehdä, jos kumppanin peniksessä on purukumia? (Bensiiniä ja pakastamista suositellaan.)
Mitä tapahtuu, jos nainen istuu jalat levällään? (Kirous pääsee karkuun ja miehet päätyvät pökkimään pöydänjalkoja.)
Linnealla on vastaus näihin kysymyksiin ja moneen muuhun. Hän on kolmikymppinen sinkku, jonka mielestä paras ihmissuhde on sellainen kuin naisella ja korvalääkärillä: tervehditään ja laitetaan instrumentti aukkoon, eikä sen jälkeen toivottavasti tavata enää koskaan uudelleen.
Linnean uusi työpaikka mainostoimistossa on unelmien täyttymys ja munametsä on tiheä. Sitten tapahtuu jotain, ja kaikki on vaakalaudalla.
 
Olga Kokko asuu pääkaupunkiseudulla ja tekee työkseen mainoksia. Hänen tärkeitä innoittajiaan ovat Pirkka-lehti ja uimahallin höyrysauna. Munametsä on hänen ensimmäinen julkaistu teoksensa.

 

Osta

5.00 € 32.00 €

Huumori on roisia, mutta se sopii minulle. Ei haittaa, vaikka teksti kertoo nuoremmasta naisesta, sillä se vapauttaa minussa naurun, joka auttaa kestämään myös omaan kroppaani liittyviä naurettavuuksia.
Pulina Elli -blogi

Riemastuttavan suorapuheinen ja hulvattoman hauska on tämä Kokon esikoinen.
Älä ota sitä niin vakavasti -blogi

Seksistä, rehellisesti.
Kirjassa kolmekymppinen Linnea ottaa ilon irti kaupunkilaiselämästä ja irtosuhteista.
Cosmopolitan
 

Jos tykkäsit Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävästä tai Sisko Savonlahden Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu -kirjasta, tykkäät ehkä tästäkin. Kirjassa kolmekymppinen Linnea ottaa ilon irti kaupunkilaiselämästä ja irtosuhteista.
Cosmopolitan

Olga Kokko kirjoittaa raikkaasti ja oivaltavasti onnistuen olemaan yhtä aikaa sekä hauska että vakavasti otettava. Linnea ei tahdo asettua perinteiseen parisuhteeseen, mutta joutuu silti jatkuvasti pohtimaan itseään suhteessa muihin ja yleisiin odotuksiin. Munametsä on yhdenlainen kuvaus tämän päivän parija ihmissuhdeviidakosta.
Anni-Helena Leppälä, Kansan uutiset

Tarinan päähenkilö Linnea suhtautuu sinkkuuteen, seksiin, vanhenemiseen ja ylipäätään elämään hilpeydellä, joka tarjoaa monet naurut ja samastumispintaa. Puhekieliseen kirjoitusasuun voi olla aluksi vaikea tottua,mutta kun tyyliin pääsee sisään, lukukokemus on hulvaton, parhaimmillaan jopa voimaannuttava. 
KH, Me Naiset

Kokko kääntää seksuaalisen katseen päälaelleen ja kuvaa miesten vartaloita, peniksiä ja objektifioi niitä. Munametsässä valta-asetelmat ja seksuaalisuus kulkevat niin ikään käsikynkässä.
YLE Kulttuuriykkönen

Olga Kokko


Olga Kokko

Kilpaoriit

Olga Kokko

Äitimaa