Download Kuva:
Karin Lindroos
Download Kuva:
Karin Lindroos
Download Kuva:
Karin Lindroos
Download Kuva:
Karin Lindroos
Download Kuva:
Karin Lindroos
Download Kuva:
Karin Lindroos
Mökkisi on kirjan arvoinen

Mökki, huvila, vapaa-ajan asunto, kartano, torppa, tai linna missä parhaiten viihdytkin, voit kirjata suosikkipaikkaasi liittyvät muistot, suunnitelmat ja haaveet tähän innostavaan täyttökirjaan. Mökkikirja inspiroi ja opastaa viihtyisään, luovaan ja ilmastoystävälliseen vapaa-ajan viettoon. Kirjaan voit merkitä tärkeät tiedot omasta kesä- tai vuodenympäripaikastasi. Muistiinpanoista on myöhemminkin kätevä tarkistaa, milloin katto korjattiin, koska pihalla vietettiin kesäisiä sukujuhlia, miltä luonto kunakin vuonna näytti, miten porkkanasato onnistui ja kuinka kivaa rikkaruohojen kitkeminen oli. Kirjasta löytyy oma paikka myös muistilistoille, kesän suosikkiresepteille, tulevaisuuden suunnitelmille ja kaikelle muulle.
   Tämä kirja sopii niin haaveiluun kuin suunnitelmien tekemiseenkin Mökkikirjasta voi tarkistaa, mitä kaikkea kivaa onkaan jo tehty. Niin ja mitä vielä oikeastaan pitäisi vielä hoitaa sitten joskus.
 

Osta

26.00 €

Mökkeilyyn liittyy monta muistettavaa asiaa, jotka yleensä kirjataan lippusille ja lappusille. Kun on aika tilata nuohooja tai ostaa lisää ovimaalia, puhelinnumeroa tai värikoodia ei löydy mistään. Karin Lindroos on ratkaissut pulman tekemällä Mökkikirjan, jonka sivuille hajanaiset muistiinpanot voi koota järjestykseen. Jos olet yhtään listaihminen, innostut varmasti. Kirjassa on myös tietoa ja ideoita, kuten reseptejä, seuraleikkejä ja vinkkejä ympäristöystävälliseen mökkielämään. Pikkuhiljaa sivut alkavat täyttyä. Kun mökki vaihtaa aikanaan omistajaa, täytetty kirja on varmasti mieluinen opas uusille mökkiläisille, jos siitä vain raskii luopua. 

Kirsi Turunen, Kotivinkki

Karin Lindroos


Karin Lindroos

Mökkikirja