Jos kuolema on vienyt sinulta jotakin anna se takaisin

Carlin kirja

5,00 

–83%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Pelotti ottaa koko kirjaa lukuun, silti en voinut olla lukematta. Pysähtyä piti monesti, itkeä kertojan tahdissa, sulkea kirja ja katsoa ikkunasta tai sisälle omaa elämää. Kaikkia värejä -blogi  

Lukukokemuksena se jättää jälkeensä henkisen vapinan ja muistuttaa vanhemmuuden niistä puolista, jotka eivät ole neuvoteltavissa elämän kanssa. Paradoksaalisesti silti kirjan viimeisiltä sivuilta löytyy lohtu, kun Aidt toteaa, että ”Tässä kuolemanhiljaisessa hetkessä on mahdollista elää.” Lapset ovat aina läsnä ja ajatuksissamme, niin elävät kuin kuolleetkin. Jokin arvoituksellinen rauha tämänkin kanssa on löydettävissä, rakkauden uudessa ulottuvuudessa. Tuhansia sivuja -blogi  

Aidtin koskettava kirja tuli minulle läheiseksi. Kirjasta tuli minulle tärkeä palanen omassa surutyössäni. Kirjojen kuisketta -blogi  

.

 

Aidt tekee suuren palveluksen sanoittaessaan kaikkein kipeintä. Kielellisesti kirkkaassa ja raá an tunteilemattomassa teoksessaan Aidt avaa sellaista, joka jättää lukijaan pysyvän jäljen.

Anni Valtonen, Helsingin Sanomat

Carlin kirja on hypnoottinen. Sitä ei voi laskea käsistään. Lukeminen ikään kuin pitää Carlia elossa. Lukeminen on kunnianosoitusta Carlin elämälle. Kunnianosoitusta Naja Marie Aidtille ja elämälle, ihmisen kyvylle selviytyä. Blogi, Reader, why did I marry him.

Olen aika mykistyneessä tilassa väkevän kirjan jäljiltä. Suren ja pelkään. Tiedän, että tällaisia kirjoja tarvitaan elämästä selviytymisen avuksi, ne ovat tapa käsitellä käsittämätöntä, peruuttamatonta.

Blogi, Tuijata

Aidt kirjoittaa niin surusta kuin rakkaudestakin. Lukija on hänen rinnallaan, samalla etäällä ja intiimin lähellä, kivun ja surun sisimmässä.

Lady Dandy –kulttuuriblogi

Kirjailija
Naja Marie Aidt

Naja Marie Aidt (s. 1963) on Grönlannissa syntynyt tanskalainen runoilija ja kirjailija. Hän on saanut lukuisia kirjallisuuspalkintoja. Anna kuolemalle se mikä kuoleman on on ollut Tanskassa sekä arvostelu- että myyntimenestys. Naja Marie Aidt asuu New Yorkissa, Brooklynissa.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515244284

Julkaisuvuosi

2018

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen

Sivumäärä

159

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Naja Marie Aidt

Kääntäjä

Katriina Huttunen