Du & jag Kent

Rakkaus kuin laulut joita kuulemme

20,00 

Alin hinta 30 päivään:
20,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Hannu Linkolan Kent historiikki Du & jag Kent – Rakkaus kuin laulut joita kuulemme on yksi mielenkiintoisimpia bändihistoriikkeja ja artistielämäkertoja, joita olen lukenut. Teos on kunnioitettavan huolellinen ja perusteellinen, olematta kuitenkaan raskassoutuinen tai liian pikkutarkka.

Blogi, Minne aamut menevät

En muista koska viimeksi mikään kirja olisi aiheuttanut näin vahvoja tunnereaktiota, samastumista ja nuoruuden haikeutta. Sitä melkein haluaa palata takaisin omaan nuoruuteensa ja vanhalla viisaalla oraakkeliäänellä empivälle ja epävarmalle itselleen kertoa, että elä elämää täysillä. Nauti kaikesta; koe ja tunne. Uskalla kokeilla ja epäonnistua. Aikanaan kaikki palaset kuitenkin asettuvat paikalleen. Samanaikaisesti sitä haikeudella muistelee, kuinka nuoruus, näin jälkikäteen katsottuna, oli kuitenkin helppoa ja huoletonta, eikä mikään kuitenkaan mennyt kuten ajatteli. Du & Jag Kent on ehdottomasti paras koskaan lukemani bändi- tai artistikirja ja jos joskus itse omista fanituksen kohteistani kirjan kirjoitan, on tässä se tavoite mihin pyrkiä. Henry Lunabba, Imperiumi.

net

Hannu Linkolan Du & jag Kent – Rakkaus kuin laulut joita kuulemme kurottaa perinteisen fani-kronikoitsijatyylin tuolle puolen. Se viiltää kirurgisen syvälle niin Kentin musiikkiin kuin kirjoittajan persoonan kehittymiseen ja elettyyn elämään.

– Jukka Väänänen, Image

Du & jag Kent nousee tavanomaista hyvää rockhistoriikkia arvokkaammaksi, koska se ei tyydy kuvaamaan vain artistin toimintaa vaan myös sitä millaisen vaikutuksen artistin musiikki tekee kuulijaan.

  – Ilkka Mattila, Helsingin Sanomat

Hannu Linkolan Du & Jag Kent on harvinaisen kiehtova bändikirja, koska vaikka se kertoo yhtyeen tarinan, se kertoo paljon enemmän siitä, millaista on kasvaa varhaisaikuisuudesta keski-ikään Kentin kanssa. Se kuvaa ihastumisen hetket ja ensihuuman yhtyeen parissa, suvantovaiheet ja jälleennäkemiset. Ja se kertoo Kentin viimeisistä hetkistä, jäähyväiskiertueesta ja viimeisestä keikasta.

Blogi, Luetut, lukemattomat

Kirjailija
Hannu Linkola

Hannu Linkola (s. 1978) maantieteen alalta väitellyt tietokirjailija ja musiikkitoimittaja, jota kiinnostavat etenkin populaarikulttuurin lähihistoria sekä ihmisten, paikkojen ja aikakausien kohtauspisteet. Hän on julkaissut kirjat Kent- ja Kaseva-yhtyeistä sekä käsikirjoittanut Suomen lähihistoriaa tarkastelleita radioesseitä. Linkola toimii Soundi-lehden avustajana.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515243133

Julkaisuvuosi

2017

Formaatti

E-kirja

Sivumäärä

250

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Hannu Linkola