Ain laulain ryöstös tee oikeamielisen keinutuolikoplan voittokulku jatkuu!

Keinutuolikopla on vauhdissa jälleen! Las Vegasin kasinolla eläkeläisviisikko on se, joka pelaa eikä pelkää. Vielä hetki makeaa luksuselämää ja sitten takaisin kotimaahan, sillä velvollisuus kutsuu. Lyömättömän esikuvansa Robin Hoodin hengessä kopla haluaa parempaa elämää varattomille vanhuksille ja kaikille, joiden päivistä puuttuu iloa ja mahdollisuuksia. Eikä heillä itselläänkään saa olla tylsää!
Ryöstely on kuitenkin kaikkea muuta kuin kevyttä puuhaa. Kannoilla on milloin poliisi, milloin pahamaineinen moottoripyöräjengi, milloin tietoverkoissa vaaniva digihuijari. Vaarat ja vauhti ottavat välillä sydämestä, mutta periksi ei anneta. Märtha, Anna-Greta, Stina, Harava ja Nero näyttävät, että heillä on kykyä ja älyä vaikka muille jakaa. Ikä tuo taitoa käsitellä ihmisiä ja tarttua mitä merkillisimpiin tilaisuuksiin. 

Kun hahmoilla on viisautta, elämänkokemusta ja mahtavaa huumoria, ei heistä voi olla pitämättä...hyvä, jännittävä ja hauska kokonaisuus, joka on vielä kaiken lisäksi käännettykin hyvin!
Blogi: Lukutoukan kulttuuriblogi

Nokkelat ja hyväntahtoiset ikäihmiset tekevät rikoksia robinhoodmaisessa hengessä auttaakseen murentuneen hyvinvointivaltion uhreja. Lopputuloksena on hulvatonta menoa ja muutama näppärästi suunniteltu ryöstöhanke ruotsalaisen huumoriperinteen ja Ocean´s-elokuvien hengessä.
Janne Mäkelä, Ruumiin Kulttuuri


Catharina Ingelman-Sundberg

Ain laulain ryöstös tee

Catharina Ingelman-Sundberg

Kakkua, kiitos!