Osto- ja toimitusehdot

Tervetuloa asiakkaaksi Schildts & Söderströmsin ja Kustantamo S&S:n verkkokauppaan. Toimimme seuraavien ehtojen mukaan:

§1 Kuluttajansuoja
Verkkokaupassa toimii lähes samat ehdot kuin muussakin myynnissä kuluttajalle (Suomen laki, kuluttajansuojalaki). Tärkein ero on, että verkko-ostos on etäostos, jolloin käyttämättömillä ja myyntikunnossa olevilla tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus laskien siitä päivästä, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Ostajalla on oikeus tutustua tuotteeseen samaan tapaan kuin kirjakaupassa.

§2 Maksaminen ja ostosopimus
Kirjavälitys Oy hallinnoi verkkokaupan maksujärjestelmää.
Ostosopimus Schildts & Söderströmsin ja asiakkaan välillä syntyy, kun asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa sen jälkeen, kun ostos on maksettu.
Huomaa, että postituskulut eivät sisälly tuotteiden hintoihin.

§3 Toimitus
Kirjavälitys Oy vastaa tuotteiden lähettämisestä (www.kirjavälitys.fi). Kysymykset tuotteiden toimituksesta tulee osoittaa Kirjavälityksen asiakaspalveluun, puhelimitse +358-(0)10 345 1530 maanantaista perjantaihin klo 8–16, tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi.
§3.1 Toimitus Ahvenanmaalle
Schildts & Söderströms kehottaa ostamaan fyysiset kirjat ahvenanmaalaisista kirjakaupoista.
Tilaukset verkkokaupastamme sisältävät aina arvonlisäveron. Lisessiavaimet digitaalisiin tuotteisiimme lähetetään sähköpostin välityksellä ja Schildts & Söderströms ei voi varmistaa, että lisenssiavaimen vastaanottaja asuu Ahvenanmaalla.

§4 Palautus ja reklamaatio
Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukaan oikeus palauttaa tuote 14 päivän sisällä lähettäjälle (tässä tapauksessa Kirjavälitys Oy:lle).
Ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi, niin saat ohjeet palautukseen.
Digitaalisilla tuotteilla (mm. e-kirjat, äänikirjat, lisenssit) ei ole palautusoikeutta kuluttajansuojalain momentin 6 mukaan.

Jos olet vastaanottanut väärän tai viallisen tuotteen, sinulla on oikeus reklamaatioon. Reklamaatio osoitetaan Kirjavälitys Oy:lle. Ota yhteyttä Kirjavälityksen asiakaspalveluun, puhelimitse +358-(0)10 345 1530 maanantaista perjantaihin klo 8–16, tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi.

§5 Henkilötiedot
Schildts & Söderströms ja Kirjavälitys Oy säilyttävät henkilötietoja tilaajasta tilauksen yhteydessä. Nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite ja tieto tilauksesta tarvitaan, jotta tilatut tuotteet voidaan toimittaa asiakkaalle.

Henkilötietoja käsittelevät yllä mainittujen henkilötietovastaavien lisäksi henkilötietoavustajat, jotka yllä mainitut henkilötietovastaavat ovat hyväksyneet. Henkilötietoja ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Henkilötiedot, jotka on rekisteröity ostoksen yhteydessä, säilytetään suomalaisen kirjanpitolain mukaan vähintään 6 kuukautta. Asiakkaalla on oikeus pyytää henkiötietojen poistamista tämän ajanjakson jälkeen. Pyynnön voi lähettää sähköpostitse jollekin meistä, joka työskentelee myyntiosastolla.

§6 Evästeet ja koodit
Käytämme verkkosivuillamme koodeja, jotka voivat tallentaa evästeen tietokoneellesi. Teemme sen seurataksemme kuinka verkkosivujamme käytetään.
Schildts & Söderströms ja valitut yhteistyökumppanit käyttävät tätä dataa verkkosivujemme analysoimiseen ja palveluiden parantamiseksi.
Kerätty data anonymisoidaan henkilötietojen suojaamiseksi. Tämä tarkoittaa, että meidän ja yhteistyökumppaneidemme on mahdotonta tietää, mikä on kenestäkin henkilöstä kerättyä dataa.

§7 Postikulut
Postikulumme on 4,95 € Suomen sisäisille lähetyksille riippumatta lähetyksen kirjojen määrästä.
Postikulut muualle Eurooppaan ovat 15 € / 1-3 kirjan lähetys. Neljän tai useamman kirjan lähetyskulut ovat 30 €. Emme toimita kirjoja Euroopan ulkopuolelle.