Kustantamo S&S julkaisee kirjallisuutta laidasta laitaan: kaunokirjallisuutta, kertovaa tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Otamme vastaan käsikirjoituksia alla olevan linkin kautta. Huomaa, että meille voi lähettää myös osittaisia käsikirjoituksia. Kuulemme mieluusti etenkin tietokirjaideoista jo varhaisessa vaiheessa. Ethän kuitenkaan lähetä meille täysin luonnosmaista tekstiä! Ajattele hyvin, kirjoita ajatuksesi selvästi ja jäsentele ajatuksesi ytimekkäästi synopsiksessa. Kohdassa genre voit luonnehtia käsikirjoituksesi lajia parin kolmen yleisen kategorian avulla: oletko kirjoittamassa romaania, trilleriä, tietokirjaa, lastenkirjaa… Kerro saatteessa omin sanoin mitä, kenelle ja miksi kirjoitat. Kerro myös, kuka sinä olet.

Tutustumme kaikkiin käsikirjoituksiin, mutta runoja emme tällä hetkellä valitettavasti julkaise. Meillä ei myöskään ole mahdollisuuksia antaa palautetta niistä käsikirjoituksista, jotka eivät sovi kustannusohjelmaamme.

Päästäksesi eteenpäin sinun on ladattava lomakkeelle sekä käsikirjoitus että synopsis. Tiedostot pitää tallentaa joko doc-, docx- tai pdf-muotoon. Käsikirjoitus-kohdassa voi tällä hetkellä ladata ainoastaan yhden tiedoston, joten esimerkiksi kuvia sisältävät käsikirjoitukset voi lähettää osoitteeseen kasikirjoitukset@sets.fi.

Mutta nyt rohkeasti eteenpäin!

Lataa*

*Muutamakin luku riittää.
Ladatut tiedostot:

Idea

Genre

Saatekirje

Tekijä

Yhteystiedot

Kuka sinä olet?