Armollisuutta arkeen

Ahdistaako arki vai palaatko töihin tai opintoihin intoa puhkuen? Uuden vuoden alku on hyvä aika tarkistaa, miten voi. Missä asioissa tarvitset itse lisää armollisuutta, mitkä asiat vaativat oman äänen herkempää kuuntelua? Poimi tästä muutama täsmävinkki uuden vuosikymmenen alkuun.

Sanna Leino

Stressitohtori

Jokainen meistä kokee stressiä eri asioista ja eri tavoin. Omaa stressikokemusta ei pidä verrata muihin, ja avain stressin säätelyyn onkin itsetuntemus. Informatiivisen käsikirjan harjoitteiden avulla kartoitat oman elämäsi stressitekijöitä ja omia stressaamistaipumuksiasi. Ilmestyy tammikuussa.
Aurora Airaskorpi

Riittävän hyvä

Miksi niin moni meistä kokee riittämättömyyden tunnetta etenkin työelämässä? Miten siellä määritellään riittävän hyvä? Ilmestyy tammikuussa.
Helena Kastikainen

Pikkupomosta johtajaksi

Nuorena johtajaksi nousseen Helena Kastikaisen Pikkupomosta johtajaksi on henkilökohtainen kasvutarina ja jokaisen nuoren naisen opas itsensä ja tiimin johtamiseen, tavoitteiden asettamiseen ja uraunelmien toteuttamiseen. Ilmestyy helmikuussa.
Olga Palo, Janne Ahjopalo

Rakastan ihmistä – keskusteluja biseksuaalisuudesta

Queer, pan, bi. Useampaan kuin yhteen sukupuoleen suuntautuvaa seksuaalista halua voi määritellä monella tapaa. Tärkeintä on pohtia, mikä itselle kulloinkin tuntuu luontevimmalta, sillä seksuaalisuus voi myös olla liukuvaa ja ajan myötä muuttuvaa. Ilmestyy helmikuussa.
Eveliina Koskiranta, Mari Uusivirta

Vaikuta!

Vaikuta! Maailmanparantajien kirja kertoo, miten aktivistit toimivat paremman maailman puolesta. Nuorille suunnattu journalistinen tietokirja kannustaa lukijaa etsimään itselleen sopivimmat keinot ja tarttumaan toimeen epäkohtien korjaamiseksi. Ilmestyy maaliskuussa.
Meri Nykänen

Löydä oma polkusi

Mikä sinusta tulee isona? Nuoret kuulevat kysymyksen usein, ja se voi aiheuttaa hämmennystä tai jopa ahdistusta yläkoululaiselle, joka vasta pohtii millainen ihminen hän on. Ilmestyy maaliskuussa.