Lukunäyte
Kuumaa kamaa ahmimisikäisille!

Saisiko olla eltaantunutta kebabia, joka valuu harmaata kastiketta? Se on herra Gummin uusi päivällisherkku, jota Lamonen- Pulin pikkukaupunkiin saapunut kebabkauppias Rasva-Jani myy Roipetalossaan. Gummin kaveri, englannin kuvottavin lihakauppias Ville Viljami Kolmas, ei asiasta innostu, ja niin kaupunkiin syttyy inha päivällissota, jossa liha ja lima lentelevät. Onneksi urhea Polly ystävineen päättää pelastaa tilanteen ja tajuaa: sodan voi lopettaa vain tosi rakkauden teko. 

Sähkökirja
Paperikirja

Andy Stantonin herra Gummi -sarja on ollut meidän perheessä taattu menestys iltasaturintamalla. Menestys siinä mielessä, että lapset ovat todella halunneet sitä kuunnella ja äiti lukea, mitään rauhoittavaa vaikutusta ei todellakaan ole näiden kanssa ollut havaittavissa. Sopivan kirjan puuttuessa meillä ei ole luettu iltasatuja liian pitkään aikaan, joten olin aivan innoissani kun Mitä syödään, herra Gummi? viimein ilmestyi.
Mutta voi höhlä, ei tästä mitään iltasatukirjaa sitten tullutkaan! Esikoinen luki tämän heti samana päivänä kun kirja saapui ja keskimmäinen lapsi seuraavana.

Blogi, Kirjojen keskellä

Andy Stanton


Andy Stanton

Herra Gummi ja Piparipohatta

Andy Stanton

Olet ilkimys, Herra Gummi!

Andy Stanton

Herra Gummi ja salapiilo

Andy Stanton

Herra Gummi ja kirsikkapuu

Andy Stanton

Herra Gummi ja tanssiva karhu