Luonnollinen näytelmä

28,00 

Alin hinta 30 päivään:
28,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,
Arviot

Luonnollinen näytelmä on visuaalisesti upea ja tarinaltaan hauska, oivaltava sekä paikoin koskettavakin. Sen, että kyseessä on sarjakuva, ei pitäisi olla kenellekään ympäristöaiheista kiinnostuneelle lukijalle kynnyskysymys.

Petri Lahtinen, Elonkehä

On hienoa, että ympäristötuhoa voidaan käsitellä myös sarjakuvan keinoin. Monitasoinen tarina tarjoaa monta avausta laajempaankin pohdiskeluun, ja kirja kestää tai suorastaan vaatii useammankin lukukerran.

Kaarina Kärnä, Ympäristö ja Terveys-lehti

Syksy on saapunut myös sarjakuviin. Ulla Donnerin Luonnollinen näytelmä on yhtä aikaa synkkä ja hulvaton kertomus ympäristötuhosta. Taitava kuvittaja saattelee lukijan synkkään metsään, jossa hänet ottaa vastaan eksynyt koivunlehti Björk sekä sekasieni Candy.

Anna-lehti

Luonnollinen näytelmä käyttää osuvasti huumoria kuvaamaan ekokatastrofia. Teos yhdistää kapitalistisen järjestelmän individualismin metsän eliölajien epätoivoon ja selviytymiseen. Se kommentoi kulttuuria, jossa vastuu ympäristön säilymisestä kaatuu yksilöiden niskaan yhteisten ponnistusten sijaan. Muutu tai kuole.

Sara Harju, Turun Sanomat  
Kirjailija
Ulla Donner

Ulla Donner (s. 1988) asuu Hinthaarassa ja Helsingissä ja työskentelee sarjakuvataiteilijana ja kuvittajana. Palkinnot: Ehdolla Sarjakuva-Finlandia-palkinnon saajaksi 2018 teoksella Spleenish. Sarjakuva-Finlandia-palkinto 2020 teoksella Sontaa. Ehdolla Sarjakuva-Finlandia-palkinnon saajaksi 2024 teoksella Luonnollinen komedia.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515258557

Julkaisuvuosi

2023

Formaatti

Nidottu

Sivumäärä

120

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Ulla Donner

Kääntäjä

Sinna Virtanen