Lukunäyte
Kuinka eriskummallisten lasten käy?

On syyskuu vuonna 1940. Neiti Peregrinen orpokoti on hajaannuksen tilassa. Jacob Portman ja hänen uudet eriskummalliset ystävänsä matkaavat saarelta Lontooseen, jossa he yrittävät löytää keinon pelastaa Neiti Peregrine, joka on jäänyt loukkuun linnun ruumiiseen. Sodan raunioittama kaupunki on kuitenkin yllättäviä vaaroja täynnä.
Kolkko kaupunki vie lukijat maailmaan, jossa aikahypyt ja muodonmuuttajat, aikuisiksi kasvaneet eriskummalliset, hirviöt ja yliluonnolliset eläimet ovat todellisuutta. Karmivatunnelmainen fantasia on kuvitettu aidoin vintage-valokuvin, jotka tekevät lukukokemuksesta aivan erityisen.
Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille valloitti lukijat ja myös katsojat, kun elokuvateattereissa nähtiin Tim Burtonin ohjaama ja Ransom Riggsin kirjoihin perustuva huikea elokuvauutuus syksyllä 2016. Nyt saadaan odotettu ja paljon toivottu jatko-osa Kolkko kaupunki myös suomeksi.

Sähkökirja
Paperikirja
Osta

19.00 €

Se on ihana, synkkäsävyinen fantasiaromaani jonka kanssa unohdin ajan kulun. Olen aina hieman varovainen fantsiakirjojen kanssa, sillä en vieläkään ole aivan varma että tuo genre olisi minua varten. Eriskummallisten lasten kanssa en ole kuitenkaan joutunut edes harkitsemaan, vaan jo näiden kirjojen ulkoasu vetää minut puoleensa. Vaikka goottiaikani ovatkin ohitse, jossain sisälläni asuu edelleen pieni mustiin pukeutuva, metallia kuunteleva tyttö. Etenkin hän on rakastunut Ransom Riggsiin.
Blogi: Lukutoukan kulttuuriblogi

Pidin tästä valtavasti. Eikä eriskummallisten matka lopu tähän, ainakaan mikäli lopusta voi jotain päätellä. Toivottavasti Jacobista ystävineen kuullaan vielä - ja pian.
Blogi, Villasukkia kirjahyllyssä