Tajunnanräjäyttävä tiederetki avaruuteen

Avaruus on lähempänä kuin luulisi. Matkaa lähiavaruuden alkuun on vain 100 kilometriä tosin maanpinnasta kohtisuoraan ylöspäin ja painovoimaa vastaan. Tämän kirjan lukija pääsee matkalle kosmokseen ilman avaruusrakettia.
    Tarina alkaa alkuräjähdyksestä, jonka kaikuja kuulemme yhä, etenee kohti nykyhetkeä ja jatkaa tuntemattomaan tulevaisuuteen. Matkaoppaana toimii Marcus Rosenlund, jolla on taito kirjoittaa vetävästi ja ymmärrettävästi jopa suhteellisuusteoriasta tai avaruusrakettien toimintaperiaatteista.
    Kirjan aiheita ovat muun muassa kaiken teoria, maaginen magnetismi ja avaruudellisen takapihamme aarreaitta eli asteroidivyöhyke. Saamme tietää niin kuumatkoista kuin nykyisestä avaruuskilvasta, jonka seuraavana etappina on Mars.

Osta

34.00 €

Rosenlundin uutuuskirja on kokoelma tiedejuttuja, joissa punaisena lankana kulkee avaruus. Nimenomaan juttuja, sillä Rosenlundin tyyli on nautittavan rento, ja hän osaa luoda tunnelmia ja mielikuvia. Hän yhdistää vankkaan luonnontieteeseen omia kokemuksiaan, muistoja ja matkoja, anekdootteja ja kulttuuritietoa. Sivistynyt mies, ja kaiken kukkuraksi huumorimiehiä.

Tuula Koukku, Tiede

Marcus Rosenlund


Marcus Rosenlund

Sää joka muutti maailmaa