Lukunäyte
Suositun bloggaajan kauneimmat neuleet

Johanna Alvestad tunnetaan kauneutta ja elämäniloa huokuvasta Kalastajan vaimo -blogistaan, jossa hän kertoo elämästään Norjassa. Yksi blogin monista teemoista on itse suunnitellut neuleet, joista parhaat on koottu nyt kirjankansien väliin. Mukana on myös uusia, ennen julkaisemattomia ohjeita. Puikkojen kilistelyn lomassa kirja tarjoaa muitakin ideoita käteville käsille sekä ajatuksia arjesta vuonon äärellä.

Mukana on yksinkertaisia ohjeita vasta-alkajille ja haasteellisempia malleja tottuneelle neulojalle. Kirja on kuvitettu kauttaaltaan Alvestadin tunnelmallisin valokuvin, ja kinkkisimpiä kohtia havainnollistavat erilliset ohjekuvat.

Mukana 25 ohjetta, muun muassa:
* Kalastajaneule
* Siskon poncho
* Raidallinen minihame jämälangoista
* Martta-takki
* Lasten kettuliivi
* Ollin pipo

Kirjan kansi on kaunis fonttia myöten. Tässä on kirja, jonka ehdottomasti haluaa avata ja tutkia, mitä se pitää sisällään. Alkusanoissa Johanna kuvailee neulomista "arjen ylelliseksi hetkeksi". Juuri sitähän neulominen meille useimmille parhaimmillaan on.
Blogista Raitalammas, lue lisää: http://raitalammas.blogspot.fi/2015/04/kalastajan-vaimo-suosikkineuleita-ja_6.html

Visuaalisesti kaunis ja inspiroiva neulontakirja. Useita helppoja töitä, joten sopii aloittelijallekin. Inspiroiva teos, jota voi vain selailla vaikka ei aikoisikaan tarttua puikkoihin. Mutta tämän luetttua on vaikea olla tarttumatta! 
Libristi, Kouvola