Kaikkialle minne sinä menet, minä seuraan

Kun suomalainen Anna 1990-luvun alussa tulee Yhdysvaltoihin opiskelemaan, hän tuntee palanneensa kotiin. Aiemmin vaihto-oppilasvuonnaan Teksasissa Anna on peruuttamattomasti ihastunut maahan. Haaveissa on amerikkalainen aviomies, kiinnostava ura ja olemisen uudenlainen vapaus.
Samaan aikaan Bangladeshin sadekausien ryöpyissä varttuu isänsä menettänyt Delwar. Köyhyyden keskellä hyväsydäminen nuorukainen toivoo löytävänsä kunnollisen työpaikan, saavansa toimeentulon perheelle ja saavuttavansa tasapainoisen elämän.
Omaa sisintään etsii tahollaan myös kaunis, yläluokkainen Taslima. Hän on nuorena solmitussa avioliitossaan epätoivoisen yksin, mutta hänellä on järjestötyönsä ja tytär, jonka hän haluaa kasvavan uusien mahdollisuuksien yhteiskuntaan.
Elämän merkillisissä käänteissä Annan, Delwarin ja Tasliman polut punoutuvat yhteen. Kansallisuus, varallisuus ja asema sulavat kohtaamisen tieltä. Surujen ja ilojen samankaltaisuus tulee näkyväksi ja kaiken yli nousee tärkein: rauha, rakkaus.
Kaikki mikä on sinun on Kristiina Bruunin esikoisromaani. Se on runollinen, kiihkeä ja kiehtova kirja, mieleenpainuva rakkaustarina ja koskettava ainutkertaisen elämän ylistys.

Sivut kääntyvät joutaisasti, sillä henkilöt kiinnostavat. Kaikki mikä on sinun on ajankohtainen kirja ja käyttää puheenvuoron monikulttuurisuuden puolesta. Kaikki ihmiset tavoittelevat hyvää elämää omista lähtökohdistaan. Menestystä, rakkautta ja turvallisuuden tunnetta.
Petteri Värtö, Etelä-Saimaa

Kristiina Bruunin esikoisromaani on runollinen, kiihkeä ja kiehtova kirja, mieleenpainuva rakkaustarina ja koskettava ainutkertaisen elämän ylistys.
Suomi lukee.fi

Aistikas esikoinen.
JT, Me Naiset