Eksy Millie Marottan valtakuntaan

Kuvittaja Millie Marotta on inspiroitunut ihmeellisistä kasveista ja eläimistä, ja kutsuu nyt sinut mukaansa taianomaiseen eläinten valtakuntaan. Uppoudu upeisiin maisemiin ja tee hänen taidokkaista piirroksistaan ainutlaatuisia, kokonaan sinun omiasi. Tarvitset vain värikyniä, ohuen mustan tussin ja hieman mielikuvitusta. 
Värittäminen sopii myös aikuisille: se rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Yksinkertainen, päämäärätön ja hidas fyysinen tekeminen lievittää tutkitusti stressiä ja auttaa olemaan tietoisesti läsnä. Laskeudu mindfulness-mielentilaan tämän maagisen värityskirjan parissa!

Värittäminen on erityisen mukavaa puuhaa sadepäivinä ja sellaisiin hetkiin, kun tuskailee, ettei ole oikein mitään tekemistä. Minä ainakin olen saanut näiden kanssa kulumaan jo monta mukavaa tuntia. Aikuisten makuun sopivat kauniin yksityiskohtaiset kuvat ovat myös tarpeeksi haastavia, mutta kuitenkin helposti lähestyttäviä kuka vain osaa värittää. Mutta varoitus: värittämiseen voi jäädä koukkuun ja siitä saa herkästi kätensä kipeäksi!
Blogi: Lukuisa. Lue lisää: http://lukuisa.blogspot.fi/2015/08/aikuisten-varityskirjat-mindfulness-ja.html