Armas aika
Download Kuva:
Ulla Kokki
Download Kuva:
Ulla Kokki
Download Kuva:
Ulla Kokki
Kun kesä onkin talven keskellä

Antti Kauppiselle ja Paavo Haloselle joulu on kaikki kaikessa. Heidän kokoamansa kirja talven kohokohdasta ammentaa perinteistä ja uudistaa niitä. Joulupöytä on runsas: siinä on kyseenalaistamaton paikka suomalaisilla klassikoilla riisipuurolla, sillillä, rosollilla ja maksapateella mutta juhlamenyy täydentyy ulkomaanmatkoilta kerätyillä resepteillä pähkinäsatsiveja Georgiasta, papaijasalaattia Thaimaasta, tryffelikermakastiketta Toscanasta, hedelmäcouscousia Marokosta. Olennaista ovat maut ja tuoksut, korea kattaus sekä hitaasti soljuva aika.
Ohjeet kattavat kaiken tarvittavan: huikopalat jouluvalmisteluihin, keitot, puurot, salaatit, kala-, liha- ja kasvisruoat, kahvileivät, muut makeat sekä joulujuomat. Kirjassa on huomioitu myös vegaanit, joille on useita reseptejä. Kirja antaa vihjeitä koristeluun, kattaukseen ja kukka-asetelmiin, ja se sopii niin city­sinkulle kuin lapsiperheellekin. Joulunvietto alkaa jo adventtina, ja varsinaisia joulupäiviä voi juhlistaa yksin, kahdestaan, perheen kanssa tai isommalla ystävä­joukolla. Perinnejoulu ei ole velvollisuus, vaan vanhoista tavoista saa ottaa omakseen vain haluamansa.
Joulu on juhlista jaloin ainakin kaunosielujen, herkkusuiden ja hedonistien mielestä!

Kirja on niille, jotka pitävät perinteistä ja uskovat, että ne on tehty uudistettaviksi. Ideoiden lisäksi lukijalle tarjotaan aimo annos joulutunnelmaa.
Lue lisää blogista Kaikki Paketissa: http://www.kaikkipaketissa.fi/2015/11/armas-aika-tuo-uusia-makuja-joulupoytaan.html

Reseptit kuulostavat niin herkullisilta, että kaivaan tämän kirjan esiin myös muulloin kuin jouluna.
Paula Huvinen, Aamulehti

Jouluihmisen haaveilukirja: ruokaa, koristeita, kukkia.
Kotivinkki


Paavo Halonen , Antti Kauppinen & Ulla Kokki

Armas aika – Nautiskelijan kesä