Tampereen kirjafestarit

Tutustu ohjelmaamme Tampereen kirjafestareilla! Kirjamme ovat myynnissä Rosebudin osastolla.

 

Tampereen kirjafestarit 3.-4.12.

Lauantaina

Piia Leino
3.12. klo 15.00, Sorsapuistosali
Aarteidesi aikakirjat
”Heillä oli hauskaa, sanoin. −He olivat itseriittoisia ja typeriä eivätkä tiedostaneet yhtään, mitä tekivät toisilleen ja maailmalle. Siksi heillä oli niin saamarin hauskaa.” Piia Leino katselee nykymenoa 2100-luvun perspektiivistä.

Sunnuntaina

Marcus Rosenlund
4.12. klo 11.30, Riffi
Pieni suuri elämä
Ilmaston ja avaruuden jälkeen palkittu tiedetoimittaja zoomaa pienimpiin elämänmuotoihin, joilla on valtava vaikutus paitsi säähän ja ilmastoon, myös planeettamme kehitykseen ja tulevaisuuteen. Esittelyssä mm. trilobiitit, karhukaiset ja virukset.

Ulpu-Maria Lehtinen
4.12. klo 12.30, Duetto2
Kalmanperhon kutsu
14-vuotias Lilja lähtee seuraamaan kummallista perhosta, joka johdattaa hänet mysteerin jäljille. Lilja päätyy toiseen maailmaan, keskelle Kalmansyrjän kylää. Täällä Liljan on opittava uusia asioita, tultava rohkeammaksi ja kuunneltava omaa ääntään.

Johanna Ruohonen
4.12. klo 15.30, Duetto2
Naisten laji
Tule mukaan matkalle jalkapallon maailmaan. Tietokirjailija Johanna Ruohonen pohtii ammattilaisuutta, harrastamista, kannattamista, näkyvyyttä ja tasa-arvoa jalkapallossa, niin Suomessa kuin maailmallakin.

Raisa Omaheimo
4.12. klo 17.30, Riffi
Ratkaisuja läskeille
Miksi lihavuus on pahinta, mitä ihmiselle voi tapahtua? Miksi painoindeksi pitäisi poistaa maailmasta? Miksei läskeille ole sopivia tuoleja eikä läskin housuissa taskuja? Raisa Omaheimo opastaa uuteen läskihäpeästä vapaaseen maailmaan.

Koko festariohjelma