Kustantamo S&S hakee sosiaalisen median tuottajaa

Kustantamo S&S on laadukkaaseen kotimaiseen ja käännöskirjallisuuteen erikoistunut pirteä yleiskustantamo. Nyt haemme sosiaalisen median tuottajaa osaksi kehittyvää markkinointiviestinnän tiimiämme. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2023 saakka, aloitus 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä vastaat verkon ja sosiaalisen median kanaviemme sisällöntuonnosta ja kirjojemme ja kirjailjoidemme somenäkyvyyden kehittämisestä. Työnkuvaasi kuuluu myös vaikuttajamarkkinoinnin ja digimainnonnan suunnittelua ja toteutusta.

Olet idearikas ja kaupallisesti suuntautunut. Olet valmis pohtimaan, miten löydämme asiakkaat sosiaalisen median kautta ja millä tavalla synnytämme ilmiöitä ja sitoutamme lukijoita. Teet työsi uteliaalla ja itsenäisellä otteella, olet huolellinen ja kannat vastuuta niin suurista kuin pienistä kokonaisuuksista. Seuraat sosiaalisen median kehitystä ja sinua kiinnostaa eri kanavien mahdollisuudet osana markkinointiviestintäämme.

Edellytämme sinulta kokemusta sisällöntuotannosta ja/tai muusta digimarkkinoinnista – aito kiinnostus kirjallisuuteen, varma visuaalinen silmä ja sujuva kynä ovat myös tarpeen. Kuvaustaidot, kokemus Meta Business Suitesta ja sisällöntuotannon työkaluista kuten Canvasta tai Adoben ohjelmista ovat eduksi. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muuten hankittu pätevyys.

Tarjoamme sinulle mielekkään työn yhdessä Suomen kiinnostavimmista kustantamoista. Lisäksi saat mukavan työyhteisön, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustaviin työaikoihin.

Kustantamo S&S:n toimisto sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Olemme osa 130-vuotista suomenruotsalaista kustantamoa Schildts & Söderströmsiä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:si viimeistään 22.8.2022 sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@sets.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.8. klo 10–12 ja 18.8. klo 13–15 viestintä- ja markkinointipäällikkö Johanna Forss, puh. 050 571 7522.