Kustantamo S&S hakee myyntipäällikköä

Kustantamo S&S on laadukkaaseen kotimaiseen ja käännöskirjallisuuteen erikoistunut pirteä yleiskustantamo. Nyt haemme kasvavaan joukkoomme kaupallisesti suuntautunutta myyntipäällikköä.

Myyntipäällikkönä vastaat itsenäisesti Kustantamo S&S:än kirjojen myynnistä ja sen kehittämisestä osana markkinoinnin tiimiä. Ideoit uusia kampanjoita, suunnittelet ja toteutat myyntiä edistäviä toimenpiteitä yhdessä jälleenmyyjien kanssa ja etsit uusia jakelukanavia ja asiakkaita. Olet sosiaalinen ja tulet helposti ihmisten kanssa toimeen. Odotamme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta työhösi. Olet intohimoinen lukija, osaat puhua innostavasti kirjoista ja olet utelias löytämään niille sopivan kohderyhmän.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä ajattelutapaa, pitkäjänteisyyttä ja halua toimia tuloksellisesti. Sinulla on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva tutkinto ja mielellään aiempaa kokemusta kirja-alalta, joko kustantamosta tai kirjakaupasta. Tarjoamme sinulle vastuullisia tehtäviä, mukavan työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustaviin työaikoihin.

Kustantamo S&S on osa 130-vuotista suomenruotsalaista kustantamoa Schildts & Söderströmsiä. Teet työsi suomeksi, mutta saat ruotsin kielikylvyn kaupan päälle! Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:si viimeistään 24.2.2022 sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@sets.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 7 liiketoimintapäällikkö Inger Ruotanen, puh. 045 6576494, ma–to klo 15–16 ja viikolla 8 toimitusjohtaja Mari Koli, puh. 045 657 9808, ma–to klo 9–11.