Avoin työpaikka

Kustantamo S&S etsii KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Etsimme kustannusalan ammattilaista kokoaikaiseen työsuhteeseen, joka on voimassa toistaiseksi. Tarvitsemme tiimiimme joustavan, monipuolisesti taitavan toimittajan, jolla on erinomainen kirjan rakenteen ja kokonaisuuden taju.

Sinulla on jo kokemusta erilaisten kaunokirjallisten ja/tai tietoteosten toimittamisesta ja näkemys siitä, mitä ja millaista kirjallisuutta nykylukijat tarvitsevat. Pystyt tukemaan ja innostamaan kirjailijoita ja muita yhteistyökumppaneitasi sekä ilmaisemaan itseäsi tyylitajuisesti ja selkeästi. Osaat kuunnella ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet tottunut tekemään työtä oma-aloitteisesti ja joustavasti tiiviissäkin aikataulussa. Olet kiinnostunut kirjallisuudesta laaja-alaisesti ja seuraat kustannusalan kehitystä. Välität kirjoista, ja myös kirjojen visuaalisuus on sinulle tärkeää.

Osaat verkostoitua ja löytää uusia mahdollisia kirjailijakykyjä, hallitset yhteistyössä toimimisen ja projektien vetämisen vastuullisesti alusta loppuun saakka. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Osaat äidinkieltäsi suomea täydellisesti, etkä pelkää käyttää ruotsia.

Tarjoamme monien mahdollisuuksien työpaikan, jossa saat paljon vapautta ja vastuuta, liikkumatilaa ja mahdollisuuden ideoida ja toteuttaa kirjaprojekteja itsenäisesti ja genrerajojen yli. Saat samalla mukavan työyhteisön ja ilmaisen kielikylvyn!

S&S on osa ruotsinkielistä Schildts & Söderströmsiä ja julkaisee suomenkielisiä aikuisten ja lasten kauno- ja tietokirjoja, niin käännettyä kuin suomeksi kirjoitettuakin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä osoitteeseen ansokningar@sets.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot:
Kustantaja Mirjam Ilvas, mirjam.ilvas@sets.fi
Toimitusjohtaja Mari Koli, mari.koli@sets.fi